Programajánló < >

TÖB közösségi javítónap nov.4-én

Teremtésvédelem Ökumenikusan Budaörsön közösségi kezdeményezés: Ha van javítanivalód vagy értesz a javításhoz, gyere a Mindszenty Iskolába vasárnap 15.00 órára!

Szent Imre napi találkozó

November 4-én 19 órától Szent Imre napi találkozóra hívunk minden plébániai közösséget, csoportot és érdeklődőt a Mindszenty Iskolába.

Szent Demeter Kórusfesztivál Budaörsön

Válogatás a keleti keresztény egyházzene gyöngyszemeiből, helyszín az evangélikus templom, időpont október 27, 15.00 óra.

Via Sancti Martini Budapesten

Meghívás: Október 27-én szombaton Szent Mártonra, Európa és országunk egyik első védőszentjére emlékezve bejárjuk Budapest számunkra alkalmilag megnyitott, Szent Mártonhoz kötődő emlékhelyeit, templomokat és múzeumokat

Női torna a Mindszenty Iskola tornatermében

Egyházközségünk sportegyesületében idén is folytatódik a női torna. A tornát gyógytornász vezeti hétfőnként 16.45-kor. Jelentkezés: bea.bajor@gmail.com

Pápa a vasfüggönyön túlról

II. János Pál pápaságának hatása a szovjet blokk országaira és egyházaira - nemzetközi konferencia a Nemzeti Emlékezet Bizottsága (NEB) és az Instytut Pamięci Narodowej (IPN) szervezésében okt. 12-én az Országház felsőházi termében. Regisztrálni okt.10-ig lehet: 

Regisztrációhoz kattintson ide!

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
06:00
07:30
09:00
10:30
17:00
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám