Programajánló < >

Az ikonok világa: ima és keresztény élet

A KÉSZ budakeszi csoportja 15 éves jubileumát ünnepli március 26-án 18.00 órakor.  Makláry Ákos parókus, a KÉSZ elnöke tart előadást a Szent László Közösségi házban, amelyre mindenkit szeretettel várnak.

Útban a keresztút felé...

Az elkövetkező öt pénteken keresztút-járásra hívjuk testvéreinket a templomba, az esti szentmise előtt 17.15-re. Kísérjük Jézust, éljük át szenvedését, kérjük segítségét saját szenvedéseink elviselésére!

Szerelmi7próba 2019: előadás és eredményhirdetés

Szerelmi 7próba és a városi rajzpályázat eredményhirdetése + Önzéstől az önátadásig - Krúdy Tamás és Zsófia, a Nők Lapja vezető szerkesztője és felesége előadása.

Német misék 2019-ben

Deutschsprachige heilige Messen in der Budaörser Pfarrkirche:

Szerelmi7próba 2019

A budaörsi Párkapocs Egyesület ismét megrendezi  egy hónapon át tartó közkedvelt rendezvénysorozatát. Minden információ itt!

Emlékezés a kezdetekre

Az idén 25 éves fennállását ünneplő Mindszenty Iskola régi tanárait várja kötetlen múltidézésre február 8-án pénteken 17.30 órára az iskolába.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 61.szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. december 16.) 61. szám

Élünk újság - 60. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság - 59. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám