Programajánló < >

Jegyesek zarándoklata Ercsibe Nagyboldogasszony napján

A budaörsieket is szerettel várja Szeleczky Csaba ercsi plébános!

Atya Istennek kegyes szép leánya, Krisztus Jézus anyja, Szentlélek mátkája!

Szűz Mária, mennyei Édesanyánk! - a program elmarad

Mijo Barada négy gyermekét nevelő édesapa, az „Isteni szeretet misszionáriusai” egyesület megalapítója. Betegség miatt nem tud most Magyarországra jönni.

Keresztelő Szent János születésének ünnepén

A székesfehérvári egyházmegye hagyományának megfelelően minden év június 24-én, Keresztelő Szent János születésének ünnepén, pap- és diakónusszentelés lesz a székvárosban és egyben a jubiláns atyákat is köszöntik.

Katolikus Családok Tábora a Balatonnál

Az idei tábor is fantasztikus lesz, régi táborozóknak már ismerős helyszínen: a balatonszárszói Lepkeház-Ifjúsági Üdülőben. Időpont augusztus 17-23.

Meghívó Lechner Judit biokertjébe

Kedves budaörsi Teremtésvédők, Kertbarátok! Az idén is lesz kertlátogatás nálunk, a fűszeres-virágos biokertben, június 19-én szombaton, délután öt órától.

Szombati virrasztások Gazdagréten

Maradjatok itt és virrasszatok velem! (Máté 26)

2. oldal < >

Liturgia - honlap naptár
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 66. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2021. április 4.) 66. szám

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám