Programajánló < >

TAKI - 2020 április 5.

TAKI (azaz találd ki!) ÓVODÁSOKNAK
2020. április 5. – Virágvasárnap

Szertartásrend virágvasárnaptól húsvétig

Minden szertartás élőben nézhető az interneten: a brke.org honlapon és a BRKE TV live stream csatornán a youtube-on.

Hirdetések Nagyböjtben 5.

„Igen, Uram! Hiszem, hogy te vagy a Messiás, az Isten Fia, aki a világba jön!”
(Jn 11, 3-7. )

Elhalasztják a Mladifest megtartását

A kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel a Mladifest vezetése úgy döntött, hogy a fesztivált elhalasztja. Ez nem azt jelenti, hogy idén nem lesz fesztivál, csupán azt, hogy biztonságosabb, nyugodt időpontban tartjuk meg.

Elmarad a PASSIÓ2020 egyelőre!

A járvánnyal kapcsolatos kormányintézkedésekre való tekintettel elmaradnak úgy a próbák, mint az április 4-re meghirdetett előadás.

VII. Keresztény Színházi Fesztivál

Hetedik alkalommal rendezi meg az Újszínház  a Keresztény Színházi Fesztivált. A fesztivál fő témája továbbra is a kereszténység megélése, a szeretet parancsa és ereje, amely a művészet által nyer felmagasztosulást és útmutatást.

1. oldal < >

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
08:00
10:30
18:00

Élő közvetítés

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám

Élünk újság - 61.szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. december 16.) 61. szám