Programajánló < >

Jótékonysági koncert kárpátaljai iskoláért

Petrás Mária is fellép a koncerten a Mindszenty Iskola testvériskolája javára november 23-án, pénteken este 7 órakor a budaörsi katolikus templomban. Várunk mindenkit!

Női lelki nap a Mindszenty Iskolában december 2-án

Gertrud-Maria Erhard schönstatti Mária-nővér tart előadást lányok és asszonyok számára december 2-án vasárnap 15-18.30-ig.

Mise a hazáért

A Mátyás templomban vesz részt hálaadó szentmisén a magyarországi lengyel közösség (Polonia) függetlenségük visszaszerzésének 100. évfordulóján november 11-én 18.00 órakor. Az egész napos ünnepségsorozatra minden barátot és érdeklődőt szeretettel várnak!

TÖB közösségi javítónap nov.4-én

Teremtésvédelem Ökumenikusan Budaörsön közösségi kezdeményezés: Ha van javítanivalód vagy értesz a javításhoz, gyere a Mindszenty Iskolába vasárnap 15.00 órára!

Szent Imre napi találkozó

November 4-én 19 órától Szent Imre napi találkozóra hívunk minden plébániai közösséget, csoportot és érdeklődőt a Mindszenty Iskolába.

Szent Demeter Kórusfesztivál Budaörsön

Válogatás a keleti keresztény egyházzene gyöngyszemeiből, helyszín az evangélikus templom, időpont október 27, 15.00 óra.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám