Programajánló < >

Fatimai Szűzanya szobra Budaörsön

Május 21-én, kedden délelőtt a Fatimai szobor Budaörsre érkezik. Fél 10-kor fogadjuk a Templom téren, utána ünnepi szentmise lesz a templomban.

A szexualitás ajándéka és a valóság

Tapolyai Emőke terapeuta előadása a Mindszenty Iskolában május 15-én 20.00 órakor a Párkapocs Műhely szervezésében.

Orgonahangverseny a templombúcsún

Nepomuki Szent János napján, május 16-án, Kosóczki Tamás bajai előadóművész ad koncertet a budaörsi katolikus templomban 18.00 órakor. Várjuk a kedves híveket!

A 25 éves Mindszenty Iskola ünnepi bálja

Már kaphatóak a jegyek a május 11-i jubileumi bálra, melynek bevételét az iskola tornatermének felújítására fordítják. A program nagyszerű lesz!

Húsvéti kreatív műhely csemetéknek

A Mindszenty Iskola ad helyet április 13-án, szombaton 10-12 óráig a húsvétra készülő és készítő kézműves találkozónak. Minden érdeklődőt szeretettel vár Szilas Andi (Te Deum Egyesület)!

Újra Keresztény Fesztivál az Újszínházban

A fesztivál szándéka, hogy rávilágítson a hit és szakralitás közösségformáló, nemzetépítő és nemzetmegtartó erejére. Április 26-30.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám

Élünk újság - 61.szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. december 16.) 61. szám

Élünk újság - 60. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám