Szerelmi7próba 2019: előadás és eredményhirdetés

Szerelmi 7próba és a városi rajzpályázat eredményhirdetése + Önzéstől az önátadásig - Krúdy Tamás és Zsófia, a Nők Lapja vezető szerkesztője és felesége előadása.

Párkapocs Egyesületünk szeretettel hívja a párokat a Szerelmi 7próba záróestjének keretében a Krúdy házaspár előadására.  Bárki jöhet, nem csak a 7próbázókat várjuk :)

Önzőségtől az önátadásig - Krúdy Tamás és Zsófia,

a Nők Lapja vezető szerkesztője és felesége előadása

2019. 03. 07. csütörtök 19 óra

helyszín: PostArt

  • A házastársi hűség a házasság előtt kezdődik.
  • Fiatalként ezt nem vettük komolyan.
  • Meg is fizettük az árát.
  • A történetünk nem azért érdekes, mert annyira különleges.
  • Hanem mert annyira átlagos.

„Nem azért jövünk, hogy megmutassuk, mi fantasztikusan csináltuk, és önök hogyan rontották el, hanem hogy elmondjuk hogyan keveredtünk ki nagyon mély gödrökből és hogyan tudunk egy elügyetlenkedett életkezdet után jó úton járni”  

Ez az est egyben a Szerelmi 7próba és a városi rajzpályázat eredményhirdetése.

Az előadás ingyenes, a költségekhez hozzájárulást örömmel fogadunk, és ha egy kis sütit szívesen hoztok, még szebbé teszitek az estét :)

Szervezők

2019.02.28 09:21
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám

Élünk újság - 61.szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. december 16.) 61. szám

Élünk újság - 60. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám