Katolikus Családok Tábora a Balatonnál

Az idei tábor is fantasztikus lesz, régi táborozóknak már ismerős helyszínen: a balatonszárszói Lepkeház-Ifjúsági Üdülőben. Időpont augusztus 17-23.

Kedves Táborozók!
 
Csobbanjatok velünk a Balatonban- KaCsa Tábor 2021
Az idei tábor is fantasztikus lesz, régi táborozóknak már ismerős helyszínen a BALATONSZÁRSZÓI LEPKEHÁZ - IFJÚSÁGI ÜDÜLŐBEN.

Az időpont: 2021. augusztus 17-től - augusztus 23-ig.  http://annamarihotel.hupont.hu/

A felső szobákból gyönyörű kilátás van a Balatonra, ami egészen rövid sétával közelíthető meg, de a tábor helyszíne olyan szuper, hogy többen nem is mozdultak ki. Saját medencével rendelkezik, tiszta, jól ápolt környezettel. A helyszín nagyon gyermekbarát. A homokozó szinte állandóan teltházzal működött és fantasztikus remekművek készültek a kis kezek által. A tábort és a medencét is kerítés védi, és éjjelre elzárják, így egy gyermek sem tud elkószálni és a szülők nyugodtan pihenhetnek.Teljes ellátássa,l napi kétszeri meleg étkezéssel könnyítik meg az anyukák pihenését.
Idén is indultunk az Önkormányzati Civil pályázaton, ahol Egyesületünk nyert, így idén is ingyenes színes programokkal készülünk. A jelentkezés a regisztrációs lap kitöltésével és a 20.000 Ft/család előleg befizetésével válik érvényessé!
Regisztrálni ITT lehet.
A tábor férőhelye véges, így idén a jelentkezés sorrendjében osztom ki a szobákat.
 A befizetés történhet:
- átutalással a következő számlaszámra:
Te Deum Keresztény Ifjúságsegítő Egyesület
1040 3758 5052 6866 8580 1004
Közlemény: KaCsa2021
- lezárt borítékban, névvel ellátva Csulits Antihoz a Növényházban. (Kérem senki se hozza nehéz helyzetbe őket azzal, hogy nem borítékban adja oda.)

A nyári tábor 2021.08.17- 2019.08.23-ig tart, 5 éjszaka.
Ellátás: szállás 5 éjszakára szállás teljes panzióval (első nap vacsorától utolsó nap ebédig napi háromszori étkezés) .
gyerek: a tábor időpontjáig betöltött 3. életévű gyermeknek ingyenes
Felnőtt: 5800 Ft /fő/éj
(A Szép-kártyákat és Erzsébet- utalványokat idén máshol kell felhasználni.)
 Az idegenforgalmi adót a díj nem tartalmazza, az a mindenkori hatályos törvény előírásai szerint a helyszínen fizetendő készpénzben. Csak a felnőttek után fizetendő.
Amennyiben valakinek a tábordíj összege gondot okoz, kérem jelezze az alábbi elérhetőségeken: 0630 436 8321, andi.szilas@gmail.com. Emiatt senki se maradjon otthon, megoldjuk.
 
 TÁJÉKOZTATÓ
A szálláshely jó lehetőséget biztosít azoknak, akik a Balaton déli partjának nevezetességeit fel akarják fedezni. Az üdülő a község központjától pár percre, a Balatontól 200m-re helyezkedik el, csendes környezetben.
Az üdülő három szintjén, összesen 32 szoba van. Az elhelyezés 4-6 ágyas, fürdőszobás szobákban történik, illetve van 4 db 8-10 ágyas szoba is. Az üdülő szabadtéri medencével is rendelkezik, így akár a Balatonon, akár helyben is tudnak fürödni a vendégeink. A vízparton több szabad strandot is találnak. Az üdülő nagyon szép udvarral rendelkezik, sokféle lehetőséget kínálunk a szabadidő eltöltésére. Szintenként egy-egy társalgó áll a csoportok részére, ahol a különböző foglalkozásokat tudják tartani a csoportok. Étkezés az üdülő éttermében történik. Külön helyiség található az étterem mellett, ahol különböző játékon játszhatnak a gyerekek (biliárd, csocsó stb.)
 Az üdülő udvarán és az épületben a következő lehetőség adódik a csoportok számára:
•    focipálya kis kapukkal
•    tollaslabda, pingpongasztalok
•    bográcsozás, szalonnasütés
•    helyben fürdés az üdülő medencéjében
•    kerti asztal, pihenőágy a medence mellett és az udvaron
•    tv, videó, DVD lejátszó
•    asztalifoci, biliárd
•    büfé                                                                                                             
Szóljatok ismerőseiteknek is!

Szilas Andi

Te Deum Egyesület
E-Mail: andi.szilas@gmail.com
Mobil: 06-30-436-8321
    

   

2021.06.19 18:26

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 66. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2021. április 4.) 66. szám

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám