KaCsa Tábor 2019

Csobbanjatok velünk a Balatonban Balatonszárszón augusztus 8-tól 11-ig! Minden részlet tovább...

Kedves Táborozók!
Az idei tábor is fantasztikus lesz, régi táborozóknak már ismerős helyszínen a BALATONSZÁRSZÓI LEPKEHÁZ - IFJÚSÁGI ÜDÜLŐBEN.Az időpont: 2019. augusztus 08-tól - augusztus 11-ig. http://annamarihotel.hupont.hu/

A felső szobákból gyönyörű kilátás van a Balatonra, ami egészen rövid sétával közelíthető meg, de a tábor helyszín olyan szuper, hogy többen nem is mozdultak ki. Saját medencével rendelkezik, tiszta, jól ápolt környezettel. A helyszín nagyon gyermekbarát. A homokozó szinte állandóan teltházzal működött és fantasztikus remekművek készültek a kis kezek által. A tábort és a medencét is körbe kerítés védi, és éjjelre elzárják, így egy gyermek sem tud elkószálni, és a szülők nyugodtan pihenhetnek.  Teljes ellátással, napi kétszeri meleg étkezéssel könnyítik meg az anyukák pihenését.
Idén is indultunk az Önkormányzati Civil pályázaton, ahol Egyesületünk nyert, így idén is ingyenes színes programokkal készülünk.
A jelentkezés a 15.000 Ft/család előleg befizetésével válik érvényessé!
A tábor férőhelye véges, így idén a jelentkezés sorrendjében osztom ki a szobákat.
 A befizetés történhet:
- átutalással a következő számlaszámra:
Te Deum Keresztény Ifjúságsegítő Egyesület
1040 3758 5052 6866 8580 1004
Közlemény: KaCsa2019
- lezárt borítékban, névvel ellátva Csulits Antihoz a Növényházában. (Kérem, senki se hozza nehéz helyzetbe őket azzal, hogy nem borítékban adja oda.)
A nyári tábor 2019.08.06- 2019.08.11-ig, 5 éjszaka
Ellátás: szállás 5 éjszakára szállás teljes panzióval (első nap vacsorától utolsó nap ebédig napi háromszori étkezés) .
gyerek: 24.500 Ft (annak számít a tábor időpontjában betöltött 3. életévű gyermek a 15. betöltött szülinapig)
Felnőtt: 32.850 Ft (betöltött 15 szülinaptól 99 évesig)
A kimaradt korosztálynak ingyenes  😊
A Szép-kártyákat és Erzsébet -utalványokat idén máshol kell felhasználni.
 Az idegenforgalmi adót a díj nem tartalmazza, az a mindenkori hatályos törvény előírásai szerint a helyszínen fizetendő készpénzben. Csak a felnőttek után fizetendő.
Amennyiben valakinek a tábordíj összege gondot okoz, kérem jelezze az alábbi elérhetőségeken: 0630 436 8321, [email protected] Emiatt senki se maradjon otthon, megoldjuk.

 TÁJÉKOZTATÓ
A szálláshely jó lehetőséget biztosít azoknak, akik a Balaton déli partjának nevezetességeit fel akarják fedezni. Az üdülő a község központjától pár percre, a Balatontól 200m-re helyezkedik el, csendes környezetben.
Az üdülő három szintjén, összesen 32 szoba van. Az elhelyezés 4-6 ágyas, fürdőszobás szobákban történik, illetve van 4 db 8-10 ágyas szoba is. Az üdülő szabadtéri medencével is rendelkezik, így akár a Balatonon, akár helyben is tudnak fürödni a vendégeink. A vízparton több szabad strandot is találnak. Az üdülő nagyon szép udvarral rendelkezik, sokféle lehetőséget kínálunk a szabadidő eltöltésére. Szintenként egy-egy társalgó áll a csoportok részére, ahol a különböző foglalkozásokat tudják tartani a csoportok. Étkezés az üdülő éttermében történik. Külön helyiség található az étterem mellett, ahol különböző játékon játszhatnak a gyerekek (biliárd, csocsó stb.)
 Az üdülő udvarán és az épületben a következő lehetőség adódik a csoportok számára:
•    focipálya kis kapukkal
•    tollaslabda, pingpongasztalok
•    bográcsozás, szalonnasütés
•    helyben fürdés az üdülő medencéjében
•    kerti asztal, pihenőágy a medence mellett és az udvaron
•    tv, videó, DVD lejátszó
•    asztalifoci, biliárd
•    büfé                                Szóljatok ismerőseiteknek is!
Ki tart velünk?
Kedvcsináló képek KATT IDE 

Remek csapat lesz. Már alig várom.

2019.06.10 23:12
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám

Élünk újság - 61.szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. december 16.) 61. szám

Élünk újság - 60. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám