Január 19-én lesz a Deák András Emlékverseny

12. alkalommal rendezik meg idén az amatőr asztalitenisz-versenyt a MOATSZ Ormai László Csarnokban. Jelentkezési lehetőség tovább...

Sporttal és közösségi együttléttel emlékezünk ismét Deák András barátunkra 2019. január 19-én, amikorra a KDNP Sport- és Életmód Szakbizottsága és a Regnum Marianum SE hagyományos évenkénti asztalitenisz-emlékversenyére hívjuk kereszténydemokrata, valamint egyházi közösségekbe tartozó barátainkat.
Az emlékversenyen a régi barátai mellett egyre több fiatal is elindul, akik személyesen már nem is ismerhették őt.

Budaörsi "versenyzőink" is többször résztvettek már az eseményen.Biztatjuk őket, most se hagyják ki, sőt toborozzanak új résztvevőket is!

A sportversenyre az alább letölthető jelentkezési lap kitöltésével és a [email protected] címre küldésével lehet regisztrálni. Határidő: január 15. (kedd) éjfél.

Nevezesi_lap_DEAK_Emlekverseny2019.doc

2019.01.08 15:03
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám

Élünk újság - 61.szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. december 16.) 61. szám

Élünk újság - 60. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám