Idén is lesz Szerelmi 7próba a Házasság Hetében

A Párkapocs Egyesület szervezésében a budaörsi nyitó on-line program: február 7-én este 18 órakor mesehallgatás gyerekeknek, 21 órakor felnőtteknek Csernik Pál Szende székely mesemondó előadásában.

Az idei Házasság hete mottója: „EZERSZER IS IGEN!
Mi is ezerrel és nagy lelkesedéssel készülünk a Házasság hete kapcsán a Szerelmi 7 próbára. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel. Ugye, Ti is nagyon várjátok? - tudjuk meg a Párkapocs Egyesület leveléből.
A Párkapocs Műhely-Budaörs facebook oldalon is fent lesznek majd az események. Lesz majd regisztrációs felület, amit email-ben kapnak meg, ill. ezen a facebook oldalon találnak a résztvevők, ill. online útlevél is lesz idén is.
A Magyarországon immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Házasság hete országos rendezvénysorozat 2021. február 7. és 14. között zajlik  – a vírushelyzetre való tekintettel rendhagyó körülmények között.
A Házasság hete 2021-es nagykövetei:  Pálúr János ogonaművész és felesége, Pálúr Kornélia.
2021.02.01 13:36
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám