EgyNagy tábor 2020

Még lenne néhány hely, időpont: július 28. kedd- augusztus 2. vasárnap. Budaörsi családok jelentkezését várják!

A helyszín: Királyrét
A szobák két kategóriába sorolhatók: fogadó, hotel. Mindkét szobatípushoz tartozik saját fürdőszoba és zuhanyzó. Kulturált. A szálloda kicsit elegánsabb. Háromszori étkezést kapunk mindegyik szállástípusnál.
Az árakat is differenciáltuk ezért, így néznek ki:
Fogadó: felnőtt 5.200 Ft/éj, gyerek: 4.300, 5 éjszakára: 26.000 és 21.500
Szálloda (két személyes): felnőtt 5.700 Ft/éj, 5 éjszakára: 28.500, ha valaki mégis úgy jönne, hogy egy felnőtt és egy gyerek, itt is érvényes a 900 Ft kedvezmény naponta, éjszakánként.
A gyerekre 4 éves korig nem kell fizetni, de nem kap kaját sem. Ha szeretnéd, hogy kapjon, akkor gyerekárat kell fizetni. A nagyobb gyereknél, döntsd el, hogy elég-e a fél adag kaja. Ha már nem, akkor rá is felnőtt árat kell számolni.
Fontos infó: a hely befogadóképessége alacsonyabb az előző évi táboroknál, összesen 120 fő. Jelentkezéseknél, majd az előlegfizetésnél fontos lesz a sorrend. Kérlek, figyelj a határidőkre.
A hellyel kapcsoltban a jó és a nem annyira jó dolgok:
negatív: nincs elkerítve, nincs az udvaron játszótér csak kb. 200 méterre, kicsit ingerszegény gyerekeknek. Rossz idő esetén sok társast kell vinnünk, de bent van két kisebb és egy nagyobb helyiség.
pozitív: csendes, jó levegő, minőségi szállás, erdő mindenhol körülöttünk, szinte az ajtóból kilépve indul a bicikliút az erdőbe, ahonnan nagyon jó túrák vannak, gyalog is. A ház előtt csordogál egy kb. 25 cm mélységű, lassú folyású patak. A fogadós azt mondja, a gyerekek kedvence nyáron.
Programokat úgy igyekszünk szervezni, hogy jusson idő pihenésre is és legyen lelki töltődés is.
A jelentkezéshez alábbi nyomtatványt kérjük kitölteni:
2040EgyNagy (új jelentkezés)
Szeretnék családonként 20.000 forint előleget kérni, egyelőre az utalás nem lehetséges. Ennek kapcsán a jelentkezőkkel felveszem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén.
Kállai-Bálint Szabolcs
kbszabolcs@gmail.com

2020.07.09 10:06
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám