Az ember, akinek Isten ma is fogja a kezét!

Ambrus András színművész maholnap 96 éves. Szeretettel meghívjuk Önt és Családját Ambrus András színművész születésnapi köszöntésére november 9-én 18.00 órára a PostART-ba.

Közreműködnek:

Ambrus Ákos operaénekes
Biró József színművész
Dévai Nagy Kamilla – énekes, előadóművész
Erdélyi György előadóművész
Kocsis István drámaíró
Köllő Attila – népzenész, népzene tanár

valamint Művészet a Nemzetért Alapítvány színpadosai: Kállai-Bálint Ágnes, Kárpáti Zoltán, Siklós Endre, Tomory Géza

A műsor ideje és helye: 2021. november 9-én kedd este 6 órakor – PostART Kulturális Színtér, Clementis László u. 2. (Volt posta épülete)

Mindenkit szeretettel vár a szervező Művészet a Nemzetért Alapítvány!

(Kép: “Csendes szavak” – Sokolowski András 27 perces portréfilmje Ambrus Andrásról ITT tekinthető meg)

2021.11.01 07:35

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 66. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2021. április 4.) 66. szám

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám