A Szerelmi 7próba 2021 teljes programja

A párok ITT regisztrálhatnak a változatos, főleg online-programokra. Február 14-én a házaspárok megáldása a vasárnapi szentmisék keretében történik.

2021. február 7-től február 27-ig a következő lehetőségeket kínáljuk a pároknak:  együttjáróknak, jegyeseknek, fiatal és régebb óta fiatal házasoknak. Vannak köztük friss levegőn, biztonságosan teljesíthető feladatok, közösségi alkalmak.
Minden programunk ingyenes.

A regisztáció végeztével online útlevelet kaptok, ahol igazolni tudjátok a feladatok elvégzését.

A próbák és egyéb alkalmak:

1. Próba: 2021. 02. 07. vasárnap 18 órakor gyerekeknek, 21 órakor felnőtteknek. Család - mesén innen és túl, gyerekeknek és felnőtteknek - Zoom-alkalmazás segítségével. Csernik Pál Szende székely mesemondó és lábbábos előadásában. Lehet jönni pizsiben

2. próba: 2021. 02. 11. csütörtök 20.30-22:00 Páratlan kvízjáték pároknak Zoom-alkalmazás segítségével. A kvízen való részvételhez egy okostelefon szükséges böngésző alkalmazással, amin egy adott honlapra kell majd belépni.

3. próba: 2021. 02. 13. szombat 21 óra Esti Páros Összehangoló párkapcsolatgazdagító táncrandi Győry-Zelencsuk Tímea táncművész, táncpedagógus és férje vezetésével saját szobánk táncparkettjén Zoom-alkalmazás segítségével, akik csak nekünk tartják élőben ezt az alkalmat.

2021. február 14. vasárnap házaspárok megáldása a 9-10.30-18 órai szentmise keretében a budaörsi Nepomuki Szent János plébániatemplomban. A 9 órai szentmisét követően szerelmi bájitalra (forraltborozásra, gyerekeket háziszörpözésre), sütizésre hívunk mindenkit, + extra meglepetés

4. próba 2021. 02. 13-27. között bármikor teljesíthető. Kincskereső játék a Ló-hegy környékén. Keressünk kincseket a kapcsolatunkban és a kihelyezett dobozokban egy jóleső kirándulás keretében kettesben vagy gyerekeitekkel közösen. A ládák elhelyezkedéséhez szükséges információkat a jelentkezés után kapjátok meg! A ládákban egyszerű, de nagyon izgalmas feladatok vannak elrejtve, és pontos utasítás, mit kell tenni velük. Nagyon fontos, hogy a ládát ugyanoda kell visszatenni mindennel együtt, és TILOS elvinni. Ez egy bizalom alapú játék, ne rontsuk el más élményét! A próbát az állomásokon elhelyezett feladatok teljesítésével igazolhatjátok!

5. próba: 2021.02.21. vasárnap 14. 30-16.30 (Gyülekezés: 14.15-től) Léptem a léptedhez igazítom - játékos testi-lelki-szellemi élményséta Fekete Ágnes lelkész és Michelberger Szilvia nordic walking oktató vezetésével. A botokról a szervezők gondoskodnak. Rossz idő esetén, ha esetleg a program elmarad, értesítjük a résztvevőket. Találkozási hely: Budaörs, Szüret utca felső vége (Hollósy cukrászdától 800 m felfelé)

6. próba: Játékos vidám randi a saját otthonotokban, tetszőleges időben. Válasszatok egy régi, jól bevált vagy egy új társasjátékot és vágjatok bele! Az új játékok kipróbálását segíti, a Fuss el véle! Játékbolt https://www.fusselvelejatekbolt.hu/, ahol a 7próba ideje alatt ingyenesen kölcsönözhettek játékokat! A játékos estéhez egy válogatott, ketten játszható játékajánló listával készülünk számotokra!

7. próba: Járjatok egymás kedvében! Jól esne ágyban reggeli, vagy egy különleges koktél a társadtól, esetleg szívesen boroznátok együtt? Vagy van valami más ötletetek? Közben egy jót beszélgethettek, melyekhez kérdéseket küldünk. Örömmel vesszük, ha megírjátok, Ti mivel szereztek örömöt egymásnak. A beszélgetéshez a kérdéseket az útlevélben találjátok.

ZÁRÓALKALOM 2021. 02. 27. szombat 20.30 online felületen. Ajándékunk minden regisztrált hétpróbázónk számára egy különleges, kiváló minőségű színházi program, melynek címe_ „Segítség, megnősültem” – házasság férfi szemmel - Pindroch Csaba színművész előadásában. Utána élőben beszélgethetünk a színművésszel és feleségével, Verebes Lindával. Összesen 100 bejelentkezést tudunk fogadni érkezési sorrendben.

Lehetőség a 7próbán túl - A 7próba ideje alatt alkalmatok nyílik hatszemközti párkapcsolat-mélyítő beszélgetést kérni Fekete Ágnes mediátor segítő szakembertől, lelkésztől egyéni időpont egyeztetéssel: A beszélgetés témája tőletek függ. A következő számon lehet elérni: 06-30-280-2234.

2021.02.05 14:40
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám