15 éves a Mária Rádió

Január 22-én rendkívüli adásnappal ünnepli az évfordulót a Mária Rádió. Székely János püspök atya és Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg úr köszöntőjét is hallhatjuk.

Ezt írták: Mindig nagy örömmel osztjuk meg a jó híreket kedves hallgatóinkkal, most sincs ez másképp. Január 15-én ünnepeljük fennállásunk 15. évfordulóját! Ebből az alkalomból 2021. január 22-én rendkívüli adásnappal jelentkezünk. Műsorainkban visszaemlékezünk a rádió születésére és az elmúlt évek élményeire. Kerekasztal beszélgetésben szólalnak meg keresztény médiumok szerkesztői, vezetői.
 
18.00 órakor Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek ünnepi szentmisét mutat be. Szeretettel hívom Önt is, hogy lélekben csatlakozzon a szentmiséhez, hiszen a Mária Rádió élő adásban közvetíti, mind az FM frekvencián, mind pedig a Mária Rádió Facebook oldalán az ünnepi szentmisét!

Szívesen fogadjuk ünnepi jókívánságait, emlékezetes pillanatait, mely a Mária Rádióhoz köthető. Ide kattintva tudja hangüzenetben elküldeni jókívánságait,
emlékeit a Szűzanya rádiójával kapcsolatban! Ezek közül többet is a rádióban visszajátszunk!

2021.01.15 08:46
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám