Kitekintő < >

Csaba testvér születésnapjára

Összefogásra hívlak, gyertek, közadakozásból kezdjük meg a történelmi emlékpark kialakítását Piskiben.

A megkereszteltek közös felelőssége

Ferenc pápa kánonilag lehetővé teszi a nők részvételét a lektorátus és az akolitátus liturgikus szolgálatában.

Szülői tájékoztató és beiratkozás a Mindszenty Iskolába

 A szülői tájékoztató február 11-én 17.30-kor lesz online vagy személyesen. Várják az ősszel első osztályba induló gyermekek szüleinek jelentkezését! Minden további információ ITT olvasható!

Vakcinát mindenkinek. 20 megjegyzés egy igazságosabb és egészségesebb világért.

A Ferenc pápa által létrehozott Covid-19 Vatikáni Bizottság, együttműködésben az Élet Pápai Akadémiájával, dokumentumot adott ki a jelenlegi helyzetről, a vakcinákról és az irányelvekről.

Ági néni miniszteri oklevele

A kitüntetés alkalmából feltett kérdéseinkre Ági néni válaszolt és csodálatos dolgokat tudtunk meg a Mindszenty Iskolában évek óta folytatott munkájáról.

A karácsony felé vezető úton

Ezekben a sokak számára nehéz időkben igyekezzünk újra felfedezni azt a nagy reményt és örömet, melyet Isten Fiának e világra való eljövetele adott. (Ferenc pápa)

1. oldal < >

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám