Kitekintő < >

Sikeres Mariathon

A Mária Rádió köszöni támogatóinak, hogy októberben sikerült megszüntetni negatív mérlegüket.

Az MKPK közleménye az új járványhelyzetben

Az intézkedések a latin szertartású egyházmegyékre visszavonásig érvényesek. Erdő Péter bíboros mai rendelkezését is közreadjuk.

Újra együtt volt a Budaörsi Kolping Család

A keresztény közösség élménydús kiránduláson vett részt október 24-én. Kiemelt uticéljuk volt a  Bodajki Segítő Szűz Mária Templom meglátogatása.

Imádkozzunk az elhunytakért! - a KÉSZ közleménye

„Testvérek, nem akarunk titeket tudatlanságban hagyni azokról, akik elhunytak, hogy ne bánkódjatok, mint a többiek, akiknek nincs reménységük” (1Tessz 4,13).

Ferenc pápa tizenhárom új bíborost jelentett be vasárnap

A Szentatya november 28-án, advent első vasárnapjának előestéjén konzisztóriumot tart tizenhárom új bíboros kinevezésére. Az új bíborosok szinte az egész világot képviselik: van köztük afrikai, ázsiai, észak- és dél-amerikai és európai is.

Támogassuk a Mária Rádiót!

A  Mariathon napon (29-én) is hívható az adományvonal: 06 1 999 44 30. Lukovits Milán atya műsorigazgató kéri háttérimáinkat is az adománygyűjtés sikeréért!

1. oldal < >

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám