Legyünk 20 ezren együtt az Úrral!

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) szervezőinek biztatására Budaörsön is csatlakozunk az együtt-imádkozókhoz november 25-én 17-18.00 óra között. Célunk, hogy az önmagát értünk is feláldozó és az Oltáriszentségben velünk lévő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük.

Kedves Testvérek,

a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezőinek felhívására, Plébános atya egyetértésével november 25-én, Krisztus Király vasárnapja előtti szombat este 17 órától 18 óráig a budaörsi templomban is lesz csendes szentségimádás, hogy a helyi közösség tagjai is könnyen bekapcsolódhassanak az országos (sőt akár szélesebb körű) közös imádságba.

A szentségimádást regisztráltuk is a Nemzeti Eucharisztikus Kongresszus weboldalán:

https://www.krisztuskiraly.iec2020.hu/#/helyszin/344

Kérlek, hogy terjesszétek a lehető legszélesebb körben a hírt, és arra is kérjétek mindazokat, akik ezt meg tudják tenni, hogy a fenti linken előzetesen regisztrálják a részvételi szándékukat a Kongresszus szervezői kérésének megfelelően, hogy látható legyen, mennyien csatlakoznak a közös imádsághoz!

Nyilván internetes regisztráció nélkül is kiválóan lehet imádkozni:-), és lehet, hogy van, akinek furcsa vagy idegen a regisztráció kérése.
Viszont a mai világ médialogikájában tanúságtétel-értéke van annak, ha ilyen módon meg is mutatjuk a világnak, hogy vagyunk és teszünk, nem pedig csak csöndben, "elbújva" cselekszünk. Ezért fontos, hogy támogassuk meg Fábry Kornél atyát, a szervezőket és a NEK 2020 ügyét az imádságon túl ezzel a pár kattintással is, amivel regisztrálunk. Akinek tudjátok, kérlek, közvetítsétek ezt a szempontot is!

Márió atya

2017.11.16 20:53
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám