Szülői tájékoztató és beiratkozás a Mindszenty Iskolába

 A szülői tájékoztató február 11-én 17.30-kor lesz online vagy személyesen. Várják az ősszel első osztályba induló gyermekek szüleinek jelentkezését! Minden további információ ITT olvasható!

Pintér Anasztázia igazgató levele a leendő elsősök szüleinek:

Kedves érdeklődő Szülők!

Várjuk Önöket szülői tájékoztatónkon, melyet a járványügyi helyzettől függően személyesen vagy online tartunk február 11-én csütörtökön 17.30-kor.
Amennyiben a járványügyi helyzet engedi, személyesen is szeretnénk találkozni a leendő elsősökkel játékos ismerkedő foglalkozásainkon február 19-én és március 19-én 16 órakor.

Ha a korlátozások továbbra is érvényben maradnak, akkor online foglalkozásokat tartunk február 20-án és március 20-án 10 órai kezdettel.

Az ismerkedő foglalkozásokon való részvételhez előzetes regisztrációt kérünk, melyet a jelentkezési lap kitöltésével tehetnek meg.

A kedves szülőket is szívesen látjuk a foglalkozásokon.

A honlapon tájékozódhatnak a foglalkozásokkal kapcsolatos aktuális információkról. Azokat, akik már kitöltötték és eljuttatták hozzánk a honlapról letölthető a beiratkozás menüben található jelentkezési lapot, e-mailben is értesítjük.

Találkozzunk februárban!
Pintér Anasztázia

Igazgató

2021.01.11 12:51
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám