A Passió folytatása: A Feltámadás

Lassan érkeznek a hírek arról, hol tart Mel Gibson filmje, A PASSIÓ (The Passion of the Christ) második részének, A FELTÁMADÁS-nak a forgatása.

A kevés fellelhető külföldi internetes forrás közül az egyik ezt írja: „Mindez 2004-ben kezdődött, amikor Mel Gibson színész-rendező elkészített egy viszonylag kis költségvetésű filmet  (The Passion of the Christ ) – amely mindenki meglepetésére hatalmas kasszasiker lett. A bevétel meghaladta a 600 millió dollárt. A film bemutatja Jézus szenvedését a Getszemáni kerttől a kereszthalálig – és egy nagyon rövid utalással végződik Jézus feltámadására.

A PASSIÓ folytatása, melynek címe „Krisztus Passiója 2: A feltámadás” lesz, Jézus visszatérésével foglalkozik. Hírek szerint azt a három napot mutatja be, amely a kereszthalál és a feltámadás között történik.
A filmet titkok övezik, szinte semmi konkrét információ nem szivárgott ki, így különböző híresztelések is szárnyra keltek, mint pl.  hogy a film a feltámadás utáni csodákra fog összpontosítani, de még arról is beszélnek, hogy az angyalok bukásáról is szó lesz.”

De mikor lesz a bemutató? Legfrissebb források szerint: 2021. március 31.

(Akik láttuk az első részt, A PASSIÓ-t, felejthetetlen élmény marad, úgyhogy nagyon várjuk a FELTÁMADÁS-t is!)

2020.04.23 10:12
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám