Hogy erőt kérjünk Égi Édesanyánktól...

A 2019 szeptemberi kőhegyi Mária-búcsúról készült filmet ITT tekinthetjük meg a youtube-on, és további új (!) lehetőségekről is beszámolunk!

BRKE TV live stream  

Ez az egyházközség BRKE youtube csatornája, ide élő és archív filmeket tudunk felrakni. Ha követik a csatornát (FELIRATKOZÁS gomb), értesítést kapnak az eseményekről, filmekről - és itt is részben nézhetőek lesznek élőben a templomunkban zajló szertartások, események!

Kérjük, Testvérek, minél többen iratkozzatok fel a "BRKE TV live stream" youtube oldalra a "Feliratkozás" gomb megnyomásával. Így ha pl kezdődik a miseközvetítés vagy, ha filmet töltünk fel az oldalra, automatikus értesítést kaptok - mint ebből is kiderül, az élő miseközvetítéseket OTT is láthatjátok majd, nemcsak ezen a brke.org oldalon.

(A Mária-búcsú c. 4 perces film a Wendler Ferenc Szűz Mária Alapítvány megbízásából az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg.)

2020.04.01 12:18
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

BRKE TV

Élő közvetítés

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám