Hirdetések október 19-25.

Testvéreim, kiket az Úr szeret! Jól tudjátok, hogy választottak vagytok! (1 Tessz 1, 1-5b)

-    Hétfőn este fél 7-kor felnőttek részére lesz katekézis a Mindszenty Iskolában. Mindenkit szeretettel várunk!
-    Szeretettel hívunk és várunk minden fiút, aki már volt elsőáldozó, ministráns közösségünkbe! Az október 22-vel kezdődő és Krisztus király vasárnapjáig (nov.22.) tartó felkészítő alkalmakat csütörtök esténként 18.00-kor tartjuk a templomban. Jelentkezni a sekrestyében vagy Rujp Tamásnál (rujpts@gmail.com; +3620/366-1235) lehet. Biztassuk az ebbe a korosztályba tartozó fiúkat az oltárszolgálat szép feladatába való bekapcsolódásra! Részletesebben a sekrestyében tájékozódhatunk.
-    Örömmel értesítjük a kedves híveket, hogy a tavaly ősszel a TÖB (Teremtésvédők Ökumenikusan Budaörsön) keretében nálunk is meghirdetett országos energiatakarékossági csapatverseny májusban véget ért, melyen a budaörsi hívek részvételével alkotott csoport szoros küzdelemben a megmaradt 20 csapat közül a 4. helyezést érte el. A koronavírus miatt az ünnepélyes díjkiosztásra szeptember utolsó hétvégéjén került sor, ahol meghirdették a következő hasonló versenyt is. Szeretettel várunk az új versenybe minden teremtésvédelemért tenni akaró családot, hogy a tavalyi erős, sikeres csapathoz csatlakozzon! Aki szeretne részt venni, jelentkezzen október 31-ig Pestovics Áginál, elérhetőség: pesto86@gmail.com!
-    Hétfőn Keresztes Szent Pálra, szerdán Boldog IV. Károly királyra, csütörtökön Szent II. János Pál pápára, míg pénteken Kapisztrán Szent Jánosra, Hunyadi János fegyvertársára emlékezünk. Ez a nap október 23-i forradalmunkra emlékező ünnep is.

2020.10.19 17:35
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám