Hirdetések november 13-19.

A bölcsesség ragyogó és hervadhatatlan, könnyen felismerik, akik szeretik, és rátalálnak, akik keresik. (Bölcs 6, 12-16) Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Katolikus Karitász javára.

- A középiskolásokból és egyetemistákból álló katolikus Antióchia közösség egy éve működik Budaörsön, 20-nál is több lelkes taggal. Aki 16-24 év közötti, még nem házas fiatal, szereti a gitáros énekeket, szívesen beszélget kortársaival az élet nagy kérdéseiről, és csatlakozni szeretne hozzájuk, azt várják a november 17-én pénteken este kezdődő ünnepi hétvégéjükre! Kérdéseitekkel, jelentkezésetekkel keressétek Mutsy Blankát (blankamutsy@gmail.com) +36-30-278 2575. Az idősebbektől szívesen fogadnak imát, süteményt, szállást, valamint az étkeztetéshez tevőleges segítséget. Az ilyen felajánlásokkal Papp Zoltánt (pappzoli1968@gmail.com, 06-30-420 9262) kérjük keresni.
- Hétfőn a felnőttek részére lesz katekézis este fél 7-kor az iskolában. Mindenkit szeretettel várunk!
- Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Katolikus Karitász és minden kapcsolt intézménye támogatására. Ehhez kérjük kedves híveink készséges és nagylelkű adományait.
- Mindszenty Katolikus Iskolánk és a Zeneiskola közös szervezésében Jótékonysági Koncert lesz november 17-én pénteken 19 órakor templomunkban, a kárpátaljai testvér-iskola megsegítésére. Részletek a hirdetőtáblán.
- Jó ízzel közvetítjük a „Pár Lépés” Közösség Őszi táncest programját, mely november 18-án lesz. Részletek a hirdetőtáblán.
- A budapesti Patrona Gimnázium hirdetését híveink szíves figyelmébe ajánljuk, a hirdetőtáblán jó tájékoztatást kapunk róluk.
- Hétfőn a magyar szentekre és boldogokra, szerdán Nagy Szent Albertre, csütörtökön Skóciai Szent Margitra, míg szombaton a Szent Péter és Szent Pál Bazilikák felszentelésére emlékezünk. Jövő vasárnap van Szent Erzsébetünk emléknapja. A vele kapcsolatos Farkasréti úti kápolnai szentmisét hétfőn délután 5 órakor tartjuk meg.

2017.11.12 14:33
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
06:00
07:30
09:00
10:30
17:00
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám