Hirdetések nov. 27-dec. 3.

"Amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek!" (Mt 25, 31-46) A képen Peti Déváról.

- Hétfőn este ½ 7-kor a felnőttek részére lesz katekézis az iskolában. Mindenkit szeretettel várunk!
- Pénteken van december hónap első pénteke, betegeinket a kialakult rend szerint látogatjuk. Reggel 8-kor az iskolánk szentmiséje lesz, és este is természetesen 6-kor lesz szentmise. A reggeli szentmisét követően a már ismert gyakorlatunknak megfelelően egész napos csendes szentségimádás lesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve. Kérjük híveinket, találjanak módot arra, hogy minél többen letérdeljünk az Oltáriszentség elé.
- Vasárnap, december 3-án, már advent első vasárnapja lesz. Erre készülve szombaton este 6 órakor lesz az ünnepélyes gyertyagyújtás a Templom téri adventi koszorún. Advent szombatjain az esti szentmise 5 órakor kezdődik, ezt követi 6 órakor a gyertyagyújtás, majd ezután hangverseny a templomban. Részletek a kihelyezett plakátokon és a plébánia honlapján (brke.org).
- Már most jelezzük, hogy a Kolping-család Mikulás-napi kiállítása és jótékonysági vására december 10-én, vasárnap, 8-tól 13 óráig lesz megtartva Katolikus Iskolánkban. Akik szívesen részt vennének benne, december 6-ig jelentkezzenek a Siklós családnál: 06/23-440-802.
- Szívesen jelezzük, hogy a múlt vasárnapi karitász-gyűjtésünk 500 000 Ft lett, melynek 60 %-át megküldtük az Egyházmegyei Hivatalhoz, míg 40 %-a a helyi karitász támogatását szolgálja. Köszönjük a hozzájárulást.
- Glória kegytárgyboltunk szeretettel várja a vásárlókat, érdeklődőket. Nyitvatartási ideje: hétfő-szerda-péntek 8-14 óráig, kedd-csütörtök 14-17 óráig, és vasárnap 10-12 óráig.
- Csütörtökön emlékezünk Szent András apostolra, Szent Péter testvérére.


2017.11.23 14:36
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám