Hirdetések március 1 - 7.

Mester! Olyan jó nekünk itt lennünk! (Mk 9, 2-10)

-    Hétfőn este fél 7-kor ifjúsági katekézis lesz, továbbra is online-formában.
-    Pénteken, miként nagyböjt folyamán minden pénteken, délután ¼ 6-kor keresztutat járunk-imádkozunk templomunkban. Kérjük híveink készséges részvételét.
-    Családjával együttérezve itt is jelezzük, hogy Kiss Csaba atya, volt káplánunk temetése csütörtökön lesz Solymáron, a 10 órakor kezdődő szentmisét követően. Bővebben a Solymári R. K. Egyházközség honlapjáról tájékozódhatunk. Csaba atyáért pénteken (márc. 5-én) este 6 órakor mondjuk templomunkban az engesztelő szentmisét, amelyre mindenkit szeretettel várunk.
-    Kérjük, hogy akik Mindszenty Katolikus Iskolánkba szeretnék gyermeküket járatni, mielőbb jelentkezzenek az iskola internetes portálján.
-    Húsvétra előkészítő lelkigyakorlatunkat, a járvány-teremtette helyzettel számolva, két estére szűkítettük - március 26-án és 27-én, azaz virágvasárnap előtti pénteken és szombaton, az esti mise keretében tartjuk meg.

-   A Katolikus Karitász tartós élelmiszerek nagyböjti adományozására hívja fel figyelmünket a nehéz járványhelyzetben. Március 7-14. között tehetjük a csomagokat a jobb oldali gyóntatószék közelébe.
-    Csütörtökön emlékezünk Boldog Meszlényi Zoltán püspökre, míg pénteken – amely elsőpéntek is – egész napos csendes szentségimádást tartunk az Eucharisztikus Kongresszusra készülve. Reggel 8-kor iskolánk néhány osztálya vesz részt a szentmisén, amelyet szentségkitétel követ. Délután ¼ 6-kor szentségeltétel, keresztút, majd 6 órakor szentmise zárja a napot.
-    Jövő szombaton az esti szentmise gitáros lesz.

Egyházközségünk bankszámla-száma a CIB Banknál:
11103303-19828983-36000001

(Kép: Budaörsi Passió 2012)

2021.02.28 18:54
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 66. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2021. április 4.) 66. szám

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám