Hirdetések június 25 - július 1.

"De íme, itt jön már az, akinek a saruját sem vagyok méltó leoldani." (ApCsel 13,22-26)

- Hétfőn este ½ 7-kor a felnőttek részére lesz katekézis az iskolában. Mindenkit szeretettel várunk.
- Jövő vasárnap országos „Péter-fillér” gyűjtés lesz az Egyház római központi intézményeinek támogatására, ehhez kérjük majd híveink készséges adományait.
- Püspök atyánk hangsúlyozottan hirdeti, hogy a vértessomlói búcsú, mely Sarlós Boldogasszonyhoz kötődik, július 8-án, vasárnap lesz, és különösen ajánlja a gyermekáldásra váró házaspároknak, illetve a gyermek születésére készülő házaspároknak. Az ünnepi szentmise előtt ½ 10-kor indul a zarándokok körmenete a faluban lévő kápolnától a kegytemplomhoz, ahol 10 órakor kezdődik a szabadtéri szentmise. Szeretettel várják a zarándokokat!
- Szívesen közöljük, hogy június 25-én, hétfőn este 7 órakor a Pro Musica és az Egyesített Baptista Kórus „Énekelt imádságok” című hangversenye kerül megrendezésre templomunkban. Szívesen várjuk az érdeklődőket.
- Szerdán Szent László lovagkirályunkra, csütörtökön Szent Iréneusz egyháztanítóra, míg pénteken Szent Péter és Pál apostolfejedelmekre emlékezünk az esti szentmisén.

(Kép: Budaörsi Passió 2018, Sári Ruth)

2018.06.21 15:47
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám