Hirdetések július 23-29.

"Olyanok voltak, mint a pásztor nélküli juhok. Ezért tanítani kezdte őket sok mindenre." (Mk 6, 30-34)

- Ismételten jelezzük, hogy idén is lesz Egyházközségi Nagytábor, mégpedig Velencén július 30-tól augusztus 4-ig. A tábor célja a közösség építése, vidám testi és lelki kikapcsolódás. Ezt szolgálják a lelki programok, strandolás, kirándulás és külön gyermekeknek sajátos programok. Jelentkezés Bajor Beánál, elérhetősége a szórólapokon.
- Szívesen közvetítjük a Mária Rádió kérését: azok a híveink, akik szívesen elfogadnák a Mária Rádió havonta ingyen megjelenő újságját, azok nevüket és címüket adják meg nekünk a sekrestyében vagy a plébánián és kérésüket mi továbbítjuk a Rádió felé.
- Hétfőn Szent Brigittára, Európa társvédőszentjére, kedden Árpád-házi Szent Kingára, IV. Béla királyunk leányára, szerdán az idősebb Szent Jakab apostolra, míg csütörtökön Szent Joachimra és feleségére, Szent Annára, a Szűzanya szüleire emlékezünk.

(Kép: Budaörsi Passió 2018, Chrestels János)

2018.07.21 16:03
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám