Hirdetések július 2-8.

,,Halálán van a lányom. Jöjj, tedd rá a kezedet, hogy meggyógyuljon és éljen! Erre ő elment vele." (Mk 5, 21-43)

- Kedden este 8 órára Siloe-közösségünk szeretettel vár minden hívőt a templomba szentségimádásra, ahol közbenjáró ima kérésére is lesz lehetőség.
- Püspök atyánk hangsúlyozottan hirdeti, hogy a vértessomlói búcsú, mely Sarlós Boldogasszonyhoz kötődik, július 8-án, vasárnap lesz, és különösen ajánlja a gyermekáldásra váró házaspároknak, illetve a gyermek születésére készülő házaspároknak. Az ünnepi szentmise előtt ½ 10-kor indul a zarándokok körmenete a faluban lévő kápolnától a kegytemplomhoz, ahol 10 órakor kezdődik a szabadtéri szentmise. Szeretettel várják a zarándokokat!
- Hétfőn van július 2-a, Sarlós Boldogasszony ünnepe, a Farkasréti úti kápolnánk búcsúnapja. Ezen a napon reggel 8-kor a templomban, este 6 órakor a kápolnában lesz búcsúi szentmise. Kedden Szent Tamás apostolra, szerdán Portugáliai Szent Erzsébetre, míg pénteken Goretti Szent Máriára emlékezünk.
- Péntek július hónap elsőpénteke is, amikor a már ismert gyakorlatunknak megfelelően egész napos szentségimádást tartunk az Eucharisztikus Kongresszusra készülve. Iskolai szünet lévén, reggel 8-kor szentmise nélkül kezdődik a szentségimádás, este 7 órakor szentmisével zárjuk a napot.

(Kép: Budaörsi Passió 2018, készítette Chrestels János)

2018.06.29 16:19
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám