Hirdetések július 16-22.

"Áldott legyen az Isten, Urunk, Jézus Krisztus Atyja, aki Lelkének minden mennyei áldásával megáldott minket Krisztus által." (Ef 1, 3-14)

- Röviden megismételjük a szeptemberi KATTÁRS-sal kapcsolatos felhívást, mely Székesfehérváron lesz hétvégi fesztivál formájában szeptember 7. és 9. között, és a Katolikus Egyház társadalmi jelenlétét szeretné mind nagyobb körben tudatosítani, mert a média és a közbeszéd igazában ezzel a témával nem foglalkozik, sőt, háttérbe szorítja. Annál inkább legyünk ennek a gondolatnak a közbeszédben is szóvivői.
- Idén is lesz Egyházközségi Nagytábor, mégpedig Velencén július 30-tól augusztus 4-ig. A tábor célja a közösség építése, vidám testi és lelki kikapcsolódás. Ezt szolgálják a lelki programok, strandolás, kirándulás és külön gyermekeknek sajátos programok. Jelentkezés Bajor Beánál, elérhetősége a szórólapokon.
- Hétfőn Kármel-hegyi Boldogasszonyra, kedden Szent Zoerárd András és Benedek remetékre, míg szerdán Szent Hedvigre, Nagy Lajos királyunk leányára, lengyel királynéra emlékezünk.

2018.07.18 10:17
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám