Hirdetések január 22 - 28.

,,Betelt az idő, közel van az Isten országa. Térjetek meg, és higgyetek az evangéliumban.” (Mk 1, 14-20)

- Hétfőn este fél 7-kor a felnőttek részére lesz katekézis az iskolában. Mindenkit szeretettel várunk!
- A már jelzett Ökumenikus Imahét hétfőn kezdődik. A befejezéskor esedékes szerény agapét a mi egyházközségünk biztosítja, mégpedig katolikus iskolánk aulájában, a közös imádságot követően. Ezzel kapcsolatban kérjük híveinket, hogy sós és édes süteményekkel legyenek segítségünkre és gazdagítsák a közös asztalt. Mindezt előre is köszönjük.
- Az Ökumenikus imahétre való tekintettel a szentmisék templomunkban hétfőtől péntekig – minden nap – reggel 8-kor lesznek!
- Ismételten kérjük, hogy azok a fiatalok, akik 2018-ban egyházi házasságot kívánnak kötni templomunkban, jelentkezzenek a plébánián legkésőbb január végéig, hogy a mindnyájuk számára fontos és szükséges jegyes-előkészítő találkozókba bekapcsolódhassanak. Akik halljuk ezt a hirdetést, adjuk tovább az érintettek felé.
- Szívesen jelezzük, hogy a Budapest-Gazdagréti Plébánián, illetve Templomban az Eucharisztikus Kongresszusra készülve örökimádó lehetőséget szeretnének bevezetni, illetve megvalósítani. Akik ezzel kapcsolatban szívesen vállalnának szentségimádási órát - állandó jelleggel -, azok keressék fel a Gazdagréti Plébániát.
- Mindszenty Katolikus Iskolánk a következő tanévre szóló beiskolázásról tájékoztató plakátot helyezett ki, az ezzel kapcsolatos lehetőségeket jelezve. A február 21-i és március 7-i beiskolázási tájékoztatót már most szeretnénk hangsúlyozni. Részletek a hirdetőtáblán.
- Glória kegytárgyboltunk szeretettel várja a vásárlókat, érdeklődőket.
- Hétfőn Boldog Batthyány-Strattmann Lászlóra, szerdán Szalézi Szent Ferencre, csütörtökön Szent Pál megtérésére, pénteken Szent Timóteusra és Tituszra, míg szombaton Merici Szent Angélára emlékezünk.

2018.01.21 14:59
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám