Hirdetések február 8 - 14.

Téged keres mindenki! (Mk 1, 29-39)

-    Hétfőn este fél 7-kor felnőtt katekézis lesz, továbbra is online-formában.
-    A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola meghirdette következő tanévre szóló képzéseit. A részletekről a hirdetőtáblán részletesen tájékozódhatunk.
-    Kérjük azokat, akik Mindszenty Katolikus Iskolánkba szeretnék gyermeküket járatni, mielőbb jelentkezzenek az iskola internetes portálján.
-    Örömmel közöljük, hogy az új ministránsok Krisztus Királykor elmaradt avatását jövő vasárnap a 9 órai szentmise keretén belül megtartjuk.
-    Szívesen hirdetjük, hogy a Budaörsi Párkapocs Egyesület az idén is megrendezi a Szerelmi 7próba című programsorozatát az együttjáró fiataloktól a vaslakodalomig minden párnak. A feladatok a vírushelyzet miatt párban és online módon végezhetők. A programokban csak regisztrációval lehet részt venni, a regisztrációt és a programokat ITT láthatják. A párkapcsolat-erősítő játék február 7-én kezdődik egy családi, majd esti online programmal. Ezért érdemes még ma regisztrálni. A részletekért figyeljék a hirdetőtáblát, a padokra kihelyezett szórólapokat és a Párkapocs Műhely Szerelmi 7próba Facebook-oldalát.
-    Jövő vasárnap, február 14-én, lesz  a házaspárok megáldása a szentmise keretében, a Miatyánkot követően. Kérjük, hogy a családok lehetőleg egymás közelében legyenek.
-    Ezen a napon a fél 11-es szentmise német nyelvű lesz.
-    Szerdán Szent Skolasztikára, míg csütörtökön a Szűzanya lourdes-i jelenésére emlékezünk.

Egyházközségünk bankszámla-száma a CIB Banknál:
11103303-19828983-36000001

2021.02.05 14:34
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám