Hirdetések február 5-11.

,,Téged keres mindenki!” (Mk 1, 29-39)

Antióchiai ifjúsági csoportunk kezdeményezésére és aktív közreműködésével a febr.4-i esti 6 órás szentmise gitárral kísért szentmise lesz.
- Hétfőn este fél 7-kor a felnőttek részére lesz katekézis az iskolában. Mindenkit szeretettel várunk.
- Siloe Közösségünk kedden este 8 órára szeretettel várja a híveket szentségimádásra a templomba, ahol közbenjáró ima kérésére is lesz lehetőség.
- A Párkapocs Egyesület szeretettel hívja a házaspárokat a február 7-ével nyíló „Szerelmi hétpróba” eseménysorozatába. Együttjárók, jegyesek és házasok jelentkezését várják. Részletek a szórólapokon és a kihelyezett plakátokon olvashatók.
- Február 10-én lesz az Egyházközségi Farsang, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A kihelyezett plakátokon és szórólapokon elégséges tájékoztatást olvashatunk.
- A régi szószéken elhelyezett barna faszobor a tavasszal esedékes Budaörsi Passióra és Europassiós Találkozóra hívja fel a figyelmet, amely a Passió eseménysor lezárásáig áll majd e helyen.
- Glória kegytárgyboltunk szeretettel várja a vásárlókat, érdeklődőket. Nyitvatartási ideje: hétfő-szerda-péntek 8-14 óráig, kedd-csütörtök 14-17 óráig, és vasárnap 10-12 óráig.
- Hétfőn Szent Ágotára, míg szombaton Szent Skolasztikára emlékezünk.
- A vasárnapi szentmisék után Balázs-áldásban részesítjük a kedves híveket.


Egyházközségünk bankszámla-száma a CIB Banknál:
11103303-19828983-36000001

(Kép: a Passió c. filmből)

2018.02.03 19:36
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
06:00
07:30
09:00
10:30
17:00
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám