Hirdetések február 22-28.

A Lélek kivitte Jézust a pusztába. Negyven napig kint volt a pusztában, és megkísértette a sátán.  (Mk 1, 12-15)

-    Hétfőn este fél 7-kor felnőtt katekézis lesz online-formában.
-    Pénteken, miként Nagyböjt folyamán minden pénteken, délután negyed 6-kor keresztutat járunk-imádkozunk a templomban. Kérjük híveink készséges részvételét.
-    Jelezzük, hogy jövő vasárnap, március 7-én,  országos gyűjtés lesz katolikus iskoláink és óvodáink számára. Ennek fontosságát mi, budaörsi katolikusok még jobban érezzük, minthogy nekünk is vannak ilyen intézményeink. Kérjük a készséges támogatást.
-    Szeptemberben bérmálás lesz templomunkban.Kérjük, akik a bérmálási előkészületbe szeretnének bekapcsolódni, az idő rövidsége miatt március 1-jéig személyesen jelentkezzenek a Plébánián.
-    Többek kérésére ismételjük meg, hogy a járvány-teremtette helyzet sok hívőt távol tart a templomtól. Az ő kérdéseikre válaszul jelezzük, hogy az egyházi hozzájárulást, valamint a perselypénzt és más adományt az Egyházközség bankszámlájára is át lehet utalni, befizetni. Köszönjük ezeket a segítségeket.
-    Kérjük, akik Mindszenty Katolikus Iskolánkba szeretnék gyermeküket beiratni, mielőbb jelentkezzenek az iskola internetes portálján.
-    Hétfőn Szent Péter apostol antiochiai székfoglalására, míg szerdán Szent Mátyás apostolra emlékezünk.

Egyházközségünk bankszámla-száma a CIB Banknál:
11103303-19828983-36000001

2021.02.23 09:42
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám