Hirdetések február 1 - 7.

Úgy tanította őket, mint akinek hatalma van (Mk 1, 21-28)

    Hétfőn este fél 7-kor ifjúsági katekézis lesz, még mindig online-formában.
-    A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola meghirdette képzéseit a következő tanévre. A részletekről a hirdetőtáblán részletesen tájékozódhatunk.
-    Mindszenty Katolikus Iskolánkba kérjük azok jelentkezését, akik szeretnék gyermeküket ebbe az intézménybe járatni. Mielőbb jelentkezzenek az iskola internetes portálján!
-    Kedden van február 2-a, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, amely ajánlott ünnep. Az ünnepi szentmisét reggel 8 órakor mondjuk. A szentmise bevezetőjében végezzük a gyertyaszentelés szertartását. Kérjük, hogy aki teheti, erre a szentmisére jöjjön - számítunk egyházközségi képviselőinkre is.
-    Siloe-közösségünk kedden este 6 órától 1 8-ig szentségimádást tart a templomban. Mindenkit szeretettel várnak!
-    Szerdán van Szent Balázs ünnepe, a reggeli szentmisén Balázs-áldásban is részesülhetünk, hasonlóképpen a szombat esti és a vasárnapi szentmisék végén is.
-    Pénteken Szent Ágota vértanú szűzre emlékezünk. Elsőpéntek lévén az Eucharisztikus Kongresszusra készülve reggel 8-kor is lesz szentmise iskolánk gyermekeinek részvételével. A szentmisét követően szentségkitétel és csendes szentségimádás lesz este 6 óráig, majd következik az esti szentmise.
-    Jövő szombaton az esti szentmise gitárkísérettel lesz.

2021.01.31 15:14
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

BRKE TV

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 65. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. december 25.) 65. szám

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám