Hirdetések aug.27-szept.2.

,,Uram, kihez menjünk? Az örök élet igéi nálad vannak. Mi hittünk, és tudjuk, hogy te vagy az Isten Szentje.” (Jn 6, 60-69 )

- Kiemelten hirdetjük a szeptember 8-i Kőhegyi kápolna-búcsúnkkal kapcsolatban, hogy a búcsú főcelebránsa főtisztelendő Pintér Gábor püspök úr lesz, aki a Vatikáni diplomácia tagja, és mint ilyen, a fehéroroszországi fővárosban, Minszkben a vatikáni nunciatúra vezetője. Volt szíves elfogadni meghívásunkat, s mint mondta, nagyon szívesen jön. Bízunk benne, hogy az ottani keleti-orosz világból is hoz tájékoztatást.
Újra kérjük híveinket, minél többen vegyenek részt az eseményen. Gyülekezés reggel 9 órától a Templom téren, ahonnan körmenetben együtt vonulunk fel a Kőhegyi Kápolnához.

- Hétfőn Szent Mónikára, kedden Szent Ágoston egyháztanítóra emlékezünk, míg szerdán Keresztelő Szent János vértanúságának lesz az emléknapja.

2018.08.30 16:06
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám