Élőben látjuk templomunkat éjjel-nappal!

Bekapcsolódhatunk ezáltal a hétköznap reggeli 8 órás és a vasárnapi 10.30-kor és 18.00 órakor kezdődő szentmisékbe is, ekkor hallható is, ami a templomban történik.

Hétköznapokon pedig - 10-12.00 óra és 16-18.00 óra között - bemehetünk a templomba csendes szentségimádásra, kitett Oltáriszentség előtt.

Idézet kedves levelekből, melyeket a napokban kaptunk:

"Nagyon megrendítő volt tegnap a mise. Nem gondoltuk, hogy ennyit fog jelenteni így képernyőről. És olyan jó éjjel is bekukkantani a templomba. Nagyon köszönjük minden illetékesnek a sok munkát, ami ezt lehetővé tette."

"Egész családunknak nagyon sokat jelentett, hogy az interneten keresztül bekapcsolódhattunk a szentmisébe. Mindnyájunk nevében szeretnék nagy köszönetet mondani. Furcsa érzés volt így, a közösség fizikai közelségétől megfosztva, mégis lélekben együtt részt venni. Nem voltam tudatában, hogy engem a kialakult helyzet lelkileg ennyire igénybe vesz, akkor jöttem rá, mikor érzékeltem, hogy a mise folyamán időről időre a sírás kerülget"

"Végre megvalósult a gyerekek egy régi nagy álma, kutyánk is ott lehetett a szentmisén."

(Elnézést a kép minőségéért, így tudtam lementeni gépemről)

2020.03.24 08:40
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

BRKE TV

Élő közvetítés

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 64. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2020. április 12.) 64. szám

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám