A Szeplőtelen Fogantatás Kápolna búcsúnapja

Szeptember 8-án reggel 10 órakor kezdődik a szentmise a kőhegyi kápolna 100 éves hagyományra visszatekintő búcsúnapján a Wendler Ferenc Szűz Mária Alapítvány szervezésében. A körmenet reggel 9 órakor indul a katolikus templomtól.

Kőhegyi kápolnánk búcsúnapját szeptember 8-án, szombaton tartjuk. Ezzel kapcsolatban kérjük, hogy a templom melletti téren gyülekezzenek a kedves hívek, akik ebbe a szép ünnepbe bekapcsolódnak, és 9 órakor indulunk ünnepi körmenettel a Kőhegyre, ahol 10 órakor lesz az ünnepi szentmise, amelyet főtisztelendő Pintér Gábor püspök, vatikáni nuncius celebrál.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk, és szeretnénk, ha minden budaörsi magáénak érezné ezt az ünnepet és így szívesen bekapcsolódna imádkozó, szép közösségünk eseményébe.

2018.09.05 07:15
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám