Egyházközség < >

Hirdetések virágvasárnap

Isten, az Úr nyitotta meg fülemet. S én nem álltam ellen és nem hátráltam meg. (Iz 50, 4-7)

Hogy erőt kérjünk Égi Édesanyánktól...

A 2019 szeptemberi kőhegyi Mária-búcsúról készült filmet ITT tekinthetjük meg a youtube-on, és további új (!) lehetőségekről is beszámolunk!

Élőben látjuk templomunkat éjjel-nappal!

Bekapcsolódhatunk ezáltal a hétköznap reggeli 8 órás és a vasárnapi 10.30-kor és 18.00 órakor kezdődő szentmisékbe is, ekkor hallható is, ami a templomban történik.

A szentmisékhez kapcsolódó TAKI távolról is folytatódik!

A vírusellenes intézkedések és a szentmiséktől való kényszerű
távollét idején sem szünetel a budaörsi gyerekek számára a vasárnapi
szentmisékhez kapcsolódó rejtvény, a TAKI ("Találd ki!").

Márió atya levele mindannyiunknak

Kedves Testvérek! A vasárnap megszentelésének alapvető módja számunkra, katolikusok számára, hogy részt vegyünk a közösséggel együtt a szentmisén. Ennek egyik kiváló lehetősége lehet, ha a nap folyamán online követjük egy szentmise bemutatását.

ÉLŐ VASÁRNAPI SZENTMISE-KÖZVETÍTÉS ITT!

Március 22-én vasárnap élőben láthatjuk a fél 11-es és az esti 6 órás szentmisét ITT. (A további miseközvetítésekről később adunk tájékoztatást.)

1. oldal < >

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
08:00
10:30
18:00

Élő közvetítés

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 63. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. december 15.) 63. szám

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám

Élünk újság - 61.szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. december 16.) 61. szám