Programajánló < >

Jótékonysági koncert kárpátaljai iskoláért

Petrás Mária is fellép a koncerten a Mindszenty Iskola testvériskolája javára november 23-án, pénteken este 7 órakor a budaörsi katolikus templomban. Várunk mindenkit!

Női lelki nap a Mindszenty Iskolában december 2-án

Gertrud-Maria Erhard schönstatti Mária-nővér tart előadást lányok és asszonyok számára december 2-án vasárnap 15-18.30-ig.

Egyházközség < >

Hirdetések nov. 19 - 25.

"... akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok." (Dán 12, 1-3)

Javítónap – először

Javítható? Javítsuk meg együtt!
Beszámoló a TÖB közösségi javítónapról

2018. november 4-én délután plébániánk teremtésvédelmi csapatával javítónapra hívtuk a közösség apraját és nagyját katolikus általános iskolánkba. A program célja volt, hogy felhívjuk a figyelmet a lehetőségre, hogy az elromlott használati eszközeinket legtöbbször érdemes megpróbálni megjavítani, megjavíttatni.

Kitekintő < >

"Éljen Jézus szívünkben!"

De La Salle Szent János halálának háromszázadik évfordulója alkalmából Ferenc pápa engedélyezte a jubileumi év megtartását (2018. nov.17 - 2019. dec.31.)

A Máltai Szeretetszolgálat közleménye

Október 15-én kezdődik a téli krízisidőszak a hajléktalanellátásban.  A földön fekvő vagy segítségre szoruló emberekért krízisautót küld a karitatív szervezet.

Lelki kincsestár < >

Hogyan imádkozzuk a rózsafüzért?

Szent II. János Pál pápa gyakorlati tanácsai a rózsafüzér imádkozásának módjával kapcsolatban.

Máriás lelkülettel

Pintér Gábor érsek atya, apostoli nuncius teljes szentbeszéde a Kőhegyi Kápolna búcsúnapján, 2018. szeptember 8-án Budaörsön.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám