Programajánló < >

Egyházközségi farsang március 2-án

A farsang 2019.03.02-án lesz 20 órától a PostART-on. Főszervező: Tarsolyné Szilas Andrea, e-mail: Szilas Andrea. Részletek később!

Január 19-én lesz a Deák András Emlékverseny

12. alkalommal rendezik meg idén az amatőr asztalitenisz-versenyt a MOATSZ Ormai László Csarnokban. Jelentkezési lehetőség tovább...

Egyházközség < >

Hirdetések 2019. jan.7-12.

„Hol van a zsidók újszülött királya? Láttuk csillagát napkeleten, és eljöttünk, hogy hódoljunk előtte.” (Mt 2, 1-12)

Hirdetések december 31- január 6.

Szavait anyja mind megőrizte szívében. Jézus pedig növekedett bölcsességben, korban és kedvességben Isten és emberek előtt. (Lk 2, 41-52)

Kitekintő < >

Együtt járunk az úton

Ferenc pápa június 1-jén a csíksomlyói nyeregben tart szabadtéri szentmisét.

Újévi fogadalmak

Ferenc pápától ... mindannyiunk számára megszívlelendők.

Lelki kincsestár < >

Isten szolgája a mártír Esterházy János gróf

Esterházy Jánosért (1901-1957), a mártírhalált halt keresztény grófért tartottak újévi szentmisét január 2-án Alsóbodokon, ahol hamvai nyugszanak.

Csaba testvér a Gyermek Jézusról

... a mennyei Atya kezét fogva mi is merjük feladatainkat gyermeki jókedvvel, bizalommal felvállalni, és örömteli nyugalommal jó végre vinni.

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 61.szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. december 16.) 61. szám

Élünk újság - 60. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság - 59. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám