Programajánló < >

Betlehemes a katolikus templomban

December 24-én 15 órakor a Mindszenty Iskola 4/a osztályos tanulói betlehemes játékot adnak elő, amelyre nagy szeretettel várják a családokat.

Különleges ajándékkoncert

Bár erre nem kapható jegy, mégis érdemes tudnunk a Lélekzuhany Gospel Kórus koncertjéről december 16-án. Vezetőjük Havasi Tibor, kedves budaörsi ismerősünk.

Egyházközség < >

Első gyertyagyújtás: Jézus a kezünkbe adja magát

Durkó István baptista lelkipásztor elmélkedését hallhattuk az első közös gyertyagyújtáson a budaörsi Templom téren. A további közös imádságok beosztása ...

Hirdetések december 3-9.

"Megtanultátok tőlünk, hogyan kell Istennek tetsző életet élnetek: éljetek is hát így, s haladjatok egyre előbbre." (1 Tessz 3,12 - 4,2)

Kitekintő < >

Tekintsünk a horizontra!

Nyissuk meg szívünket a remény előtt, és távolodjunk el az élet elpogányosodásától! – mondta homíliája végén Ferenc pápa november 29-én reggel a Szent Márta-ház kápolnájában bemutatott szentmisén.

Petrás Mária adventi kiállítása

November 20-án megnyílt Petrás Mária keramikus, népdalénekes, és lánya, Alina adventi kiállítása az Erdély Művészetéért Alapítvány VármegyE-Galériájában (1052. Budapest V. Vármegye utca 11.).

Lelki kincsestár < >

Jól sikerült a jótékony célú Mikulás-kiállítás

Novák György (karitász csoport) köszönőlevelet írt a Budaörsi Kolping Családnak.

Adventi hírnök, friss fenyőág - második

Lobog már két kis gyertyaláng! Ha zörget Jézus, jól figyelj ám!

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
06:00
07:30
09:00
10:30
17:00
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám