Programajánló < >

A Werner Kórus énekel pünkösd vasárnap

Kórusunk különlegesen szép zeneművekkel teszi ünnepélyesebbé a fél 11-kor kezdődő szentmisét június 9-én.

Énekeljünk együtt!

Kórushangverseny a Szent Imre templomban június 10-én, pünkösd hétfőn 19.00 órakor. A Budaörsi Sapszon Ferenc Kórus is fellép és szeretettel várja az érdeklődőket.

Egyházközség < >

Hirdetések Szentháromság Vasárnapján

Reménységünkben nem csalatkozunk, mert a nekünk ajándékozott Szentlélekkel kiáradt szívünkbe az Isten szeretete. (Róm 5, 1-5)

Hirdetések Pünkösd

Akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai.  (Róm 8, 8-17)

Kitekintő < >

A budaörsi cserkészcsapat évzárója

A 1005. sz. Don Bosco Szent János Cserkészcsapat szombaton  évzáró családi napot tartott a kamaraerdei Nagyréten.

Sortie improvizáció

Itt újra meghallgathatjuk Kosóczki Tamás orgonajátékát 5 percben - elhangzott templomunk búcsúnapi ünnepi szentmiséjén 2019. május 16-án.

Lelki kincsestár < >

Járjunk együtt az úton!

Ferenc pápa Csíksomlyón - 2019. június 1. "Édesanyánk, taníts meg minket összevarrni a jövőt!"

A keresztény erkölcsi tanítás tisztasága ma is irritálja az embereket

Miért gyűlölte Jézust a világ? Miért gyűlöli a világ a keresztényeket? Miért vált tavaly több mint 4000 keresztény vértanúvá? Csaba testvér gondolatai...

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Budaörsi Werner Alajos Kórus

A kórus története hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Fennmaradt plakátokról és egykori kórustagoktól is tudjuk, hogy templomunknak már 1946-ban is volt énekkara. A kórust az akkor itt szolgálatot teljesítő, zenét kedvelő fiatal plébános, Sík Zoltán hozta létre.

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság - 62. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2019. április 21.) 62. szám

Élünk újság - 61.szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. december 16.) 61. szám

Élünk újság - 60. szám

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám