Kitekintő < >

Szent László kiállítások Lengyelországban

Szent László tiszteletéről szóló szabadtéri kiállítás nyílt a krakkói Szent Mária Magdolna téren, majd beltéri változata Lengyelország egyik legrégebbi zarándokhelyén, a közép-lengyelországi Swiety Krzyzben (Szent Kereszt) is.

Sarlós Boldogasszony ünnepe Budaörsön

Magyarországon hagyományosan július 2-án ünnepeljük Szűz Mária látogatását Erzsébetnél. Az aratási munkálatok miatt Sarlós Boldogasszony az ünnep népies neve.

Új Élet kurzus Budaörsön VI.23-25.

Az Új Élet Krisztusban kurzus Istenről és a te életedről szól, amit az ő gondviselő
szeretetével eltervezett. A Szent András evangelizációs iskolával közös szervezésben június 23-án 17 órától június 25-én 16 óráig tart a lelkigyakorlat a Budaörsi Szent Benedek iskolában. Részletek ...

Ferenc pápa megáldotta a Szent László Lángot

A magyar küldöttségnek felemelő élményben volt része május 31-én: Ferenc pápa megáldotta a lángot, amely Szent Lászlónak, a magyarországi lengyelek védőszentjének évében, körbejárja majd szent királyunk életének állomásait.

12. Egyházmegyei Nap

A találkozó pünkösdhétfőn délelőtt 9 órától délután 4 óráig tart Székesfehérváron a Bregyó Közi Ifjúsági Szabadidő Központban. Ebben az évben is szeretettel hívják keresztény családjainkat a találkozóra, ahol a gyermekjátékok mellett minden korosztálynak színvonalas lelki-szellemi programmal készülnek.

Pünkösdi virrasztás június 3-án

Pünkösdi virrasztásra hívnak minden jó szándékú embert a budaörsi katolikus templomba június 3-án, szombaton, 20.00-23.00 óráig - a 2020-as Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében.

Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...