Hirdetések szept.25-okt.1.

"Keressétek az Urat, amíg megtaláljátok, hívjátok segítségül, amíg közel van! " (Iz 55, 6-9) Október 1-től az esti szentmisék 18.00 órakor kezdődnek.

- Jövő vasárnap tartjuk terménybetakarítási hálaadásunkat, melynek ünnepélyes formája a fél 11-es szentmisén lesz. A szombat esti és a vasárnapi szentmiséken is lesz kenyérmegáldás, melyből a szentmisék végén részesülhetnek, akik a szentmisén részt vettek. Mindazok, akik szívesen hoznak kertjük terméseiből, hogy az ünnepi kosarat elkészíthessük, lehetőleg szombat délelőtt vagy délután hozzák terményeiket a plébániára vagy a sekrestyébe. Előre is köszönjük.
- Kántorunk, Mészáros Zoltán, születésnapi hangversenye lesz szeptember 28-án, csütörtökön, este 6 órai kezdettel templomunkban. A hangverseny részletei a hirdetőtáblán olvashatóak. Mindenkit sok szeretettel várunk!
- Október 1-jével, tehát vasárnappal kezdődően, mindennap közösen imádkozzuk a rózsafüzért a reggeli és az esti szentmisék előtt, tehát reggel fél 8-tól, illetve este fél 6-tól a szentségimádás keretében. Az esti szentmisét október 1-jétől, tehát vasárnaptól kezdve, este 6 órakor mondjuk.
- Köszönjük mindazoknak, akik erre az évre már rendezték egyházi hozzájárulásukat (egyházi adójukat), kérjük, akik még mindezt nem tették meg, az elkövetkezőkben keressék föl a plébániát vagy a sekrestyét ebben az ügyben. Köszönjük!
- A fatimai jelenések 100. évfordulója alkalmából szervezett, a Szentek nyomában mottójú ifjúsági zarándoklat, illetve a nagymarosi őszi ifjúsági találkozó részleteiről a hirdetőtáblán olvashatnak.
- A következő két hétfőn nem lesz katekézis.
- Kedden Szent Kozma és Damján vértanúkra, szerdán Páli Szent Vincére, pénteken Szent Mihály, Gábor és Rafael főangyalokra, míg szombaton Szent Jeromos egyháztanítóra emlékezünk.

2017.09.23 14:24
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám