Hirdetések okt. 9-15.

"Emlékezetem él minden idők nemzedékeiben." (Sir 24, 23--31) 50 elsőáldozó szentmiséje lesz október 15-én du. 3 órakor. Megindul a plébániai hitoktatás óvodásoknak a Szent Márton Házban.

- Örömmel jelezzük, hogy Budaörs állami iskoláinak hittanra járó gyermekei közül 50 gyerek készül elsőáldozására, mely jövő vasárnap a délután 3 órakor kezdődő szentmise keretében valósul meg.Imádkozzunk, hogy a szép kezdést Istenhez ragaszkodó folytatás kövesse!
- Dr. Sík Zoltán atya „Teri-Feri” című könyve, mely valamikori gyermek-prédikációit tartalmazza, megjelent Glória Kegytárgyboltunkban, kapható 2000 Ft-ért.
- A fatimai jelenések 100. évfordulója alkalmából Katolikus Egyházunk országos zarándoklatot szervez október 13-14-re a Soroksári Fatimai Szűzanya tiszteletére emelt templomban. Részletek a hirdetőtáblán.
- A plébániai óvodai hitoktatást hétfőn megkezdjük, mégpedig a Szent Márton házban délután ¼ 5-kor - a folytatás reményében.
- Szerdán Szent XXIII. János pápára, míg jövő vasárnap Avilai Nagy Szent Terézre emlékezünk.

2017.10.05 13:36
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám