Hirdetések július 10-16.

"Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű, - és nyugalmat talál lelketek."

- Újra szívesen ajánljuk a Wendler Ferenc Szűz Mária Alapítvány jelentkezését, amelyen keresztül egyházközségünk anyagi támogatásába bekapcsolódhatunk. A templomban és környékén található csekkek ebben segítenek bennünket. Bankszámlaszámuk: 10702332-68390916-51100005.
- A múlt vasárnapi Péter-fillér gyűjtésünk 300.000 Ft lett, amelyet már továbbítottunk az Egyházmegyei Hivatalhoz. Hálásan köszönjük!
- Országos pénzadomány-gyűjtést hirdet a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia az üldözött közel-keleti keresztények megsegítésére. Adományainkat (ha készpénz) az erre a célra létrehozott bankszámlára fizethetjük be bármelyik CIB-bankfiókban, illetve felajánlásunkat teljesíthetjük elektronikus úton, átutalással is. A bankszámla tulajdonosa és száma: Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, 11100104-18181490-14000003. A gyűjtés a tervek szerint augusztus végéig tart. Előre is köszönünk minden adományt!
- Kedden Szent Benedekre, a Bencés Rend alapítójára és egyúttal Európa fővédőszentjére emlékezünk. Pénteken Lellisi Szent Kamillra, a Kamillánus Betegápoló Rend alapítójára, míg szombaton Szent Bonaventurára, a nagy ferences egyháztanítóra emlékezünk.

(A fotón a tarcali Áldó Krisztus szobor látható.)

2017.07.08 13:19
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...