Egyházközség < >

Hirdetések július 17-23.

"Maga a természet is sóvárogva várja Isten fiainak megnyilvánulását."

Hirdetések július 10-16.

"Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű, - és nyugalmat talál lelketek."

Hirdetések július 3-9.

Úgy tekintsétek tehát magatokat, mint akik meghaltatok a bűnnek, és most az Istennek éltek... Hétfőn este 6 órakor a a Farkasréti úti kápolnában (Starentanz) szentmise Sarlós Boldogasszony tiszteletére. Országos gyűjtés a közel-keleti keresztények megsegítésére.

Lackóból László atya lett

Minden település egyházközössége büszke, ha köreiből egy pap kerül ki. Június 25-én Visnyei László tartotta első miséjét a budaörsi Nepomuki Szent János Katolikus Templomban.

Hirdetések június 26-július 2.

"A bűn, ha nincs törvény, nem számít bűnnek" . Héftőn este 7-kor felnőtt katekézis, jövő vasárnap Péterfillér-gyűjtés.

Hangverseny az újmisésért

Mészáros Brigitta (cselló) és Petrován Mária (orgona) ad hangversenyt szombaton este 8 órakor a templomban.

Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...