Egyházközség < >

Advent második hete dec.11-16.

Készítsetek utat az Úrnak a pusztában, egyengessétek Istenünk ösvényét a sivatagon át. Minden völgy emelkedjék föl, minden hegy és halom süllyedjen alá. Ami egyenetlen, váljék egyenessé, és sima úttá, ami göröngyös. (Iz 40, 1-5. 9-10)

Advent első hete dec.4-10.

Miért hagytad, Urunk, hogy letérjünk útjaidról, és hogy megkeményítsük szívünket, ahelyett, hogy félve tiszteltünk volna? Fordulj felénk újra, a te szolgáidért, örökrészed törzseiért. (Iz 63)

Kitekintő < >

Az újjáalakult Kolping Családok fogadalomtétele

A belvárosi Nagyboldogasszony templomban megtartott ünnepi szentmisén a Budaörsi Kolping Család képviselői is megújították fogadalmukat.

Budaörsi Passió 2018 - tájékoztató

12 előadás lesz 2018. május. 19. és június 3. között, ebből 3 német nyelven. Az Europassiós rendezvényre több száz vendéget várunk Budaörsre Európa passiót játszó országaiból.

Lelki kincsestár < >

Miért áll a karácsonyfa?

Bevallom, gyermekkorom óta gyönyörködöm a szépen feldíszített karácsonyfában, de kicsit zavarban voltam, amikor ezt össze kellett egyeztetnem a karácsony legszentebb jelentésével: Krisztus földre érkezésével. A Szentatya, II. János Pál azonban megoldotta a problémámat.

Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
17:00
18:00

Közösségeink

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...