Programajánló < >

Hamupipőke és a Herceg párterápián

A Szerelmi 7próba utolsó előadása február 28-án este 7 órakor a PostART-on. Belépő: egy kis süti.

Szerelmi 7próba 2018.február 7-28.

7 szabadon ütemezhető kapcsolat(sz)építő feladat 16-106 éves pároknak, házasoknak szerelmetek elmélyítéséért. Részletek és jelentkezés: szerelmi7proba@gmail.com, 20-276-1992,

Egyházközség < >

Nagyböjt 1.

"A Lélek kivitte Jézust a pusztába. Negyven napig kint volt a pusztában, és megkísértette a sátán." (Mk 1, 12-15)

Hirdetések február 12-18 - Nagyböjt kezdődik

(A leprás meggyógyítása után) ... Jézus nem mehetett többé nyilvánosan a városba, inkább kint, elhagyatott helyeken tartózkodott. Mégis, mindenünnen özönlöttek hozzá az emberek. (Mk 1, 40-45)

Kitekintő < >

Mihályi Jeromos atya a Tihanyi Bencés Apátság új elöljárója

Korzenszky Richárd perjel – a tihanyi bencés közösség további kibontakozásának reményét és jövőjét szem előtt tartva – 2018. február 4-én lemondott perjeli szolgálatáról.

Az Europassió története

Ugyanaz a hit, ugyanaz az eszmény… 30 évvel ezelőtt már megszületett a gondolat, 1995-ben alakult meg hivatalosan az EUROPASSIO Szövetség.

Lelki kincsestár < >

Nagyböjti idő 2018

Február 14-vel, hamvazószerdával elkezdődik az április 1-ig, húsvétig tartó nagyböjti szent idő, Jézus Krisztus negyven napi böjtölésének, majd kínszenvedésének emlékezete.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
17:15
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...